flare.bg photography

Здравейте,

преди месец аз и приятели стартирахме нещо като фотографски сайт/проект, чрез който да показваме наши работи и предлагаме нашите фотографски услуги. Идеите как ще развиваме сайта са много, но само времето ще покаже кои ще реализираме и кои не. Иска ни се най-вече сайта да е интересен и полезен за начинаещите фотографи. Съвсем скоро ще стартираме блог, в който ще качваме полезна информация.

flare.bg – портретна, модна, продуктова фотография

Така сме решили да е цялото име на сайта. Както подсказва то, ще се фокусираме най-вече върху фотографията на хора. Ще пуснем и някои интересни снимки, идеи и съвети относно продуктовата фотография.

Ето и адресите, на които може да ни намерите, разгледате, добавите, харесате и т.н.:

Уеб сайт: http://flare.bg

facebook страница: http://www.facebook.com/Flare.bg

google+ страница: https://www.google.com/+FlareBgPhotography

twitter: https://twitter.com/flarebg

Ще се радвам на всякакви коментари, препоръки, забележки за сайта, включително идеи, желание за участие под някаква форма и т.н. Отворени сме към свежи идеи. Напълно съм наясно, че сайта е съвсем нов и все още не е придобил някаква конкретна насоченост, но да се надяваме, че това ще се случи съвсем скоро.

5 thoughts on “flare.bg photography

  1. Много хитро решение сте намерили с тези MDF плоскости за белите стени, които не винаги са от полза. Позравления 🙂 Гледайки, обаче размера на плексигласа, си представям колко струва и ме заболява малко! 🙂

    1. Всъщност плоскостите са от друг отпадъчен материал, защото МДФ-а е много тежък. Тези са от един пресован картон. Много е лек. От едната страна е черен, а от другата бял, в зависимост от целта 🙂

      Плексигласа е 6 кв. м. но сумарно струва по-малко от един фон, така че според мен е добра инвестиция. Зимните месеци е много зле положението с обувките и се налага да има нещо над фона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.