Делфинариум Варна

Здравейте,

бяхме за няколко дни на море и решихме да отскочим до делфинариума във Варна, за да видим делфините. Гледал съм шоуто преди няколко години и искам да споделя, че нищо не се е променило. Номерата са същите, реда им на изпълнение е същия. Ако сте го гледали веднъж, сигурно няма да ви е интересно втори път. Единствено ме изненада водещата, която повтаряше всичко, което каже на четири езика – български, руски, английски и немски.

Направи ми впечатление промененото име на делфинариума – „Феста Дефлинариум Варна“. Явно хората от Феста (същите, които притежават веригата хотели Феста) са си купили делфинариум. Хубавото е, че хората имат идея да разширят делфинариума и да има още два басейна, единия от които ще е за раждане на делфинчета. Освен това искали да направят и шоу с тюлени. Повече информация можете да получите на сайта на делфинариума.

Леко ме изненада цената на билета – 20лв на човек, но пък следващите няколко години няма да отида отново.

Какво е фотографски блог без няколко снимки 🙂

One thought on “Делфинариум Варна

  1. Е, ти какво очакваш? Те делфините да не са като котките и кучетата, които дресират по цирковете… Да не споменавам, колко пъти по-скъпа е грижата за тях…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.