Drifting for fun

Здравейте,

Перфектната рецепта за дрифтинг забава e: 24 гуми втора употреба, 6 комплекта джанти, BMW E30 Turbo, хидравлична ръчна спирачка и сликове за отпред 🙂

На всички снимки главно действащо лице е брат ми. В галерията съм качил същите снимки като във facebook, само че тук не са смачкани от компресията, която правят facebook на снимките, за да намалят размера им.

2 thoughts on “Drifting for fun

 1. Страхотен пост – удоволствието си личи от километри, така че поздрави и на Теодор… За съжаление, имам чувството, че с 1.2 Corsa или 1.0 Polo няма да мога да направя подобно нещо, най-много да обърна колата, че са и височки – иначе имам един комплект 13″ гуми за целта. Няколко въпроса, смесица от авто- и компютърно-ориентирани:
  1. Къде е предният капак на BMW-то?
  2. Какъв plugin ползваш за галерията в WordPress?
  3. А за captcha security code в коментарите?
  4. Какво значи „сликове за отпред“?
  5. Слагал ли си някакъв специален plugin за тагове в коментарите?

 2. Корсата и Полото са с предно предаване, така че няма никакъв шанс за дрифтинг, но има други дисциплини, в които можеш да участваш 🙂 Можеш да тестваш пределите на колата, както и да си правиш траекторийки за най-бърза обиколка 🙂
  Конкретно на въпросите ти:

  1) През деня беше много топло и колите много прегряваха, така че първия ден откачихме капака да може да се карат 3 обиколки, а не 2 без да прегрее колата и да трябва да се обикаля бавно, за да се охлади.

  2) Галерията ми е NextGEN Gallery, но тя не е точно това което исках, качил съм допълнително плугин към нея jQuery Colorbox. Той помага снимката да се отвори в този прозорец и да може да се сменя единствено с клик върху снимката. Много удобно и потребителско насочено, наподобява фейсбук и ми харесва, че е интуитивно.

  3) Ползвам Simple CAPTCHA, този плугин дори нямаше инсталация, просто ъплоадваш файловете в плугин директорията на wordpress.

  4) Сликове отпред значи, че отпред, т.е. предните гуми са сликове. Слик са гумите, които са без грайфери. Единствено имат няколко много малки дупки, по които се съди кога гумата е свършила. Този тип гуми се използва единствено за асфалт и то само при сухо време. Контактната площ е много голяма и държат много здраво, това позволява най-доброто сцепление с асфалт на суха писта.

  5) Не знам точно за какво питаш. Не мисля, че има нещо допълнително, просто WP последна версия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.