Drifting for fun video, HD 720p

Здравейте,

дойде време и на клипа. За направата му бяха изразходвани 5 комплекта задни гуми и 15 литра бензин 100 октана. Резолюцията е до 720p и може да я смените, ако искате по-качествена картина.

Soundtrack – Disturbed. Video Nikon D300s + Nikkor 70-200/F2.8 VRII.

p.s. Пистата се намира в центъра на картата:

Условия за ползване на пистата

  • Когато има свободен ден – се плаща 10-15лв, за да се кара на пистата, но всички джигити от района се събират да карат – дрифтинг, „италианско“ и други надпревари. По правило тогава се събира и публика.
  • Всеки пилот подписва декларация, че собственика не носи отговорност за катастрофи, наранявания и др.)

3 thoughts on “Drifting for fun video, HD 720p

  1. Добре, още няколко въпроса:

    1. Къде е… пистата? Какви са условията да се ползва и т. н.
    2. Снимките и те ли са правени с Nikon D300s + Nikkor 70-200/F2.8 VRII. И какво би ми казал в сравнение с Canon от същия клас?

  2. 1) Най-лесно да се ориентираш за пистата е като влезеш в Плевен и държиш указателите за Ловеч. На изхода на града в посока Ловеч пътя става с 2 ленти в едната посока и между 2те платна има тревичка. Има начесто пресечки, втората пресечка в ляво е твоята. Влиза се по един черен път и се и излиза на пистата.

    edit:
    Условията за ползване са по спомен 15лв за един ден, когато има свободен ден. Трябва да се отиде рано, защото когато се събере публика и коли, не е удобно да се кара с бързите и голямата публика. Всеки пилот попълва декларация, че собственика на пистата не носи отговорност за нещо си (по спомен катастрофа, наранявания и т.н.)

    Ще добавя местоположението и информацията също и в поста.

    2) Снимките са правени със същия апарат.

    Апарати от един и същ клас се очаква да правят подобни снимки. Nikon D300s се позиционира някъде между Canon 60D и 7D. Canon имат и същия обектив – Canon 70-200/F2.8 IS. Предполагам, че резултатът няма да е по-лош. От ценова гледна точка подобни снимките могат да се направят и с по-евтини алтернативи, особено при този размер от 720 пиксела по голямата страна…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.