Стани модел

Не знаех как точно да формулирам заглавието на тази страница, затова ще го оставя така – „Стани модел“. Малко е подвеждащо, защото с един клик на мишката няма как да станете модел и защото за тази работа се изискват много труд, упоритост и усърдие и отнема много повече време от времето необходимо за попълването на формуляра по-долу.

Това, което аз мога да ви предложа, е да ви направя безплатна фотосесия при TFP условия. Това, което вие ще получите за вашето отделено време като модел, са снимките или част от снимките,  заснети по време на фотосесията плюс няколко (между 3 и 5) професионално ретуширани снимки  избрани от мен и няколко (между 3 и 5), избрани от вас.

В зависимост от различни фактори като идея и концепция на снимките, метеорологични условия, годишен сезон, свободно време за снимки и др. можем да осъществим фотосесията най-общо казано на три места – в студио, навън и на локация.

За уреждане на авторските права върху снимките, всеки модел, преди началото на фотосесията, попълва и подписва „Разрешение от модела“ (model release), а ако моделът е непълнолетен, това прави негов родител или настойник.

TFP фотосесиите се провеждат почти изцяло на територията на гр. София и в много редки случаи в гр. Русе или гр. Враца. Ако желаете да ме ангажирате в друг град, моля погледнете в „Услуги и цени“.

Фотографията ми е само хоби и TFP фотосесиите се провеждат изцяло в духа на взаимната полза. Затова не мога да поставя някакви конкретни срокове, в които можем да осъществим снимките. Мога да ви гарантирам единствено, че след като попълните и изпратите формуляра за кандидатстване ще са ми необходими няколко дни, за да прегледам информацията и да реша дали и кога мога да осъществя TFP фотосесията. Моля, попълнете възможно най-подробно данните и проверете за грешки преди да изпратите формуляра, за да осъществим контакт по-лесно.

Разбира се, можем да направим и фотосесия срещу заплащане в някой от следните случаи:

 • Искате да изпреварите другите чакащи за TFP фотосесия
 • Искате снимките само за вас и аз няма да мога да ги ползвам и публикувам никъде
 • Не сте попаднали в списъка на одобрените модели, но въпреки това искате да осъществим фотосесията

Формуляр за кандидатстване

  Име *

  Email *

  Facebook профил или уебсайт

  Телефон

  Местоживеене *

  Снимка (цял ръст) *

  Снимка (портрет) *

  Възраст *

  Височина

  Тегло

  Мерки (Бюст/Талия/Ханш)

  Цвят на очите

  Цвят на косата

  Дължина на косата

  Имате ли опит като модел

  Няколко думи за теб

  Моля, въведете кода от картинката по-долу

  [recaptcha]

  Забележка: полетата, маркирани с * са задължителни. Mаксимална големина на снимките – 5MB.